Er zijn situaties waarin u en uw partner er goed aan doen een advocaat in te schakelen. Daarbij hoeft het niet om een probleem te gaan. U wilt bijvoorbeeld zaken op voorhand goed geregeld hebben. Of u hebt juist hulp nodig om een probleem te voorkomen. In beide gevallen, maar ook in vervelende situaties, staan wij voor u klaar.

Ervaring telt

Onze specialisten in het personen- en familierecht hebben veel ervaring. Belangrijk, want het is een rechtsgebied vol emoties en ingrijpende gebeurtenissen. Hoe vervelend de situatie ook is, wij helpen u alles goed te regelen. Zo beperken we de relationele, emotionele en financiële schade.

Bijvoorbeeld bij:

  • een echtscheiding,
  • de beëindiging van geregistreerd partnerschap,
  • het vaststellen of wijzigen van partner- en kinderalimentatie,
  • een regeling voor gezag en omgang met uw kinderen,
  • de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden,
  • adoptie of erfrechtelijke problemen, zoals de afwikkeling van een nalatenschap.

Betrokken met oog voor het menselijke

Wij begrijpen u, zijn betrokken en weten wat er speelt. Tegelijkertijd houden wij het hoofd koel in situaties waarin dat nodig is. Bij alles wat we doen, hebben we oog voor de menselijke maat. Want voorkomen is altijd beter dan genezen, zeker als het om persoonlijke relaties gaat.

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over de situatie waarin u zit. Of een geschil met uw partner of ander familielid? Geef ons een seintje. Dan bespreken we gezamenlijk – in een voor u vertrouwde omgeving of op ons kantoor – hoe we u kunnen bijstaan. Wij helpen slapeloze nachten voorkomen.