Er is geen mens dat alleen te maken heeft met zijn partner of werkgever. Ieder persoon staat met talloze mensen in verbinding. Of die relatie nu zakelijk, vriendschappelijk of familiair is: er kunnen altijd vragen of moeilijkheden ontstaan. Zoals een geschil met uw buren of met de verkoper van uw woning. Wij helpen u, met wie u ook te maken heeft.

Voor al u vragen, over wie dan ook

We staan open voor al u vragen. Meestal kunnen we ze snel en voor niets beantwoorden. Dreigt er een conflict tussen u en een persoon of organisatie? Dan gaan we eerst met u in gesprek. Gezamenlijk inventariseren we de mogelijkheden om het conflict te voorkomen. Of het in ieder geval niet te laten escaleren. Dit bespaart u meestal veel energie, tijd en geld. En bovendien spaart het uw relatie met de wederpartij. Vaak niet onbelangrijk.

Bel gerust

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onze receptioniste kan u meestal direct doorverbinden met één van onze specialisten. Of het nu gaat om een vraag of geschil binnen het personen- en familierecht, erfrecht of bouwrecht; wij zijn op veel rechtsgebieden thuis.