De deur staat open

Veel advocatenkantoren presenteren zich als betrokken, gedreven en laagdrempelig. Wij zijn het. Al zeggen wij liever, in plaats van laagdrempelig, dat de deur voor u open staat. Want dat is vaak letterlijk het geval. En omdat we buiten het centrum van Leeuwarden gevestigd zijn, is voor die deur altijd gratis plaats voor uw auto of fiets. Wel zo prettig.

Een eerlijk tarief

Voor iedere cliënt gaan we voor het hoogst haalbare. En elke case krijgt onze volledige aandacht. Of het nu gaat om een kortlopende kwestie of langslepende procedure. Vanzelfsprekend, vinden wij. Net zo logisch is een eerlijk tarief voor onze diensten. En het efficiënt organiseren van ons werk. Zo houden wij juridische hulp betaalbaar. Ook voor u.

Quote – Marije Rauwerda
Thuis in Leeuwarden

Dat ons kantoor in Leeuwarden staat, is niet toevallig. Bijna al onze medewerkers komen uit Friesland, of uit de stad zelf. Dat schept een band. Niet alleen als collega’s onderling, maar ook met u als cliënt. We kennen immers uw achtergrond, spreken uw taal en zijn thuis in de cultuur van de Friese hoofdstad en het platteland.

Onze werkwijze

Wij vinden dat een advocaat naast u moet staan, toegankelijk is. Kapsones zijn ons vreemd, net als onbegrijpelijk taalgebruik naar u als cliënt. Het werkt simpelweg een stuk prettiger én effectiever als je elkaar begrijpt. Vanuit die begrijpelijke basis zetten we onze kennis en ervaring voor u in. Gecombineerd met een flinke dosis daadkracht, halen we het onderste uit de kan.

Deel deze pagina