Actie!

Uiteindelijk gaat het om actie. Het effectief aanpakken van uw vraag, geschil of probleem. Gelukkig maar, want laat actie maar aan ons over. Onze medewerkers staan stuk voor stuk actief in het leven, zijn resultaatgericht, maar verliezen het menselijke aspect niet uit het oog. Wij gaan voor u door het vuur. We hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgen ervoor dat u verder kunt.

Stabiliteit

De basis voor succes is stabiliteit en structuur. Dankzij ons ingespeelde team, onze achtergrond en werkwijze, staat onze organisatie als een huis. Zowel als het gaat om documenten- en dossierbeheer, als onze resultaten en communicatie met u als cliënt. Ook aan bereikbaarheid hechten we veel waarde. Per mail en telefoon, maar ook per auto of fiets. Met een goede aanrijroute en gratis parkeerplaats voor de deur, is een bezoek aan ons kantoor geen opgave.

‘What you see is what you get’

Veel praten maar weinig zeggen. Dat is niets voor ons. ‘What you see is what you get’, zegt men wel eens. En zo is het maar net. Al houden wij het liever bij het Nederlands, Fries of Liwwadders. Wat u wilt. Wij spreken in elk geval de taal van de omgeving. Letterlijk en figuurlijk. We kennen de cultuur, de doen- en denkwijze en weten waaraan mensen behoefte hebben.Simpelweg omdat we in dezelfde omgeving wonen en werken.

Kernwaarden

Over onszelf vertellen zit niet in onze natuur. We steken nu eenmaal liever onze tijd en energie in u. Maar ook u wilt natuurlijk weten met wie u in zee gaat. Wie we zijn. En waar we voor staan. Daarom doen we toch een poging.

Deel deze pagina