Juridisch advies voor ondernemers

Als ondernemer wilt u zo min mogelijk tijd besteden aan randzaken. Op een juridisch geschil zit u bijvoorbeeld niet te wachten. Al helemaal niet als het achteraf te voorkomen bleek. Wij behoeden u voor zulke juridische problemen. Met gedegen ondersteuning en begrijpelijk advies. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent.

Procederen als het moet

Soms is een procedure onontkoombaar. Al zijn conflicten zelfs dán nog op te lossen buiten de rechtbank om. Mits daarvoor de juiste middelen, kennis en ervaring beschikbaar zijn. Bij ons vindt u die. Wij hebben de knowhow van ruim twintig jaar civiele mkb-praktijk. Blijkt een minnelijke regeling echt onmogelijk, dan halen we voor u het onderste uit de kan tijdens de procedure.

Voorkomen is beter

Een juridische kwestie is niet per definitie een geschil. Al zit een conflict in een klein hoekje. Met onze kennis, expertise en oplossingsgerichte werkhouding, herkennen we snel een dreigend conflict. Door vervolgens de juiste acties op het juiste moment, kunnen we een procedure veelal voorkomen.

Gelukkig maar, want voorkomen is beter dan genezen. Ook in de juridische wereld. De tijd, de energie en het geld dat u bespaart, kunt u als ondernemer wel beter besteden. Bovendien voorkomt een minnelijke oplossing onherstelbare schade aan de band met uw zakelijke relaties.

Ondernemen zonder juridische obstakels

Wij geven juridisch advies over allerlei vraagstukken voor ondernemers. Van contracten tot reorganisaties. Maakt uw bedrijf een doorstart? Ook dan staan we u bij. Ondernemen zonder juridische obstakels, daar staan we voor.

Al zo’n twintig jaar staan wij ondernemers bij. Dagelijks. Dankzij die ervaring weten we voor nagenoeg alle mkb-geschillen de meest doeltreffende aanpak. Effectief, maar zelden standaard. Want uiteraard stemmen we het stappenplan af op uw situatie, uw verhaal. Dat wij meer dan goed kennen. Hoe? Door naast u te zitten en goed te luisteren. Betrokken te zijn. Zo doen wij ons werk en kunt u - zonder zorgen - het uwe blijven doen.