Bij incasso en beslaglegging denkt u wellicht eerder aan een deurwaarder of incassobureau, dan aan een advocaat. Niet zo gek. Want incasso-advocaten zijn nu eenmaal minder bekend én in de minderheid. Terwijl het vaak verstandiger is een advocaat in de hand te nemen.

Meer rechten

Wist u dat alléén een advocaat een faillissement of beslaglegging kan aanvragen bij de Rechtbank? Een deurwaarder of incassobureau heeft daardoor altijd een advocaat nodig. Met beide werken we dan ook geregeld samen.

Meer impact

U kunt ons ook zonder tussenkomst van een incassobureau inschakelen. Dat voorkomt niet alleen miscommunicatie, maar ook fouten door slordige overdracht. Bovendien leert de praktijk dat een advocaat meer impact heeft op uw tegenpartij. Zeker als het een incassobrief betreft.

Effectief maatwerk

Geen enkele incassozaak is gelijk. Elk dossier vraagt om eigen, effectieve aanpak. Maatwerk dus. Dit kunnen wij leveren dankzij onze jarenlange proceservaring. Zo weten we bijvoorbeeld wanneer het moment daar is om een beslagleggings- of faillissementsaanvraag te doen. Een heel effectief incassomiddel waar deurwaarders en incassobureaus niet over beschikken.